Stiinta Bacau- Rapid Bucuresti (sâmbata, ora 12.00, Sala Sporturilor)

Poate fi anul Stiintei! Trebuie sa fie anul Stiintei! Dupa mai multe sezoane de liga secunda, voleibalistii bacauani si-au facut o echipa cu care ataca promovarea in Divizia A1. Cu Draghici, Purice, Vitelaru si Oconschi la capitolul achizitii, studentii au inceput sezonul de toamna in forta: 3-0 pe terenul Stintei Bucuresti.

Sâmbata, de la ora 11.00, in runda secunda, bacauanii primesc vizita unei alte grupari din Capitala: Rapid.

PUBLICITATE

“Desi giulestenii au pierdut in prima etapa cu Steaua, cu 0-3, se anunta un adversar destul de dificil. Noi speram, insa, sa debutam cu dreptul in fata suporterii nostri pe care ii asteptam in numar cât mai mare la sala”, a declarat antrenorul Stiintei, Cornel Paduraru, care nu poate conta pe serviciile coordonatorului Cazacu si pe ale “secundului” Vitelaru, ambii indisponibili din motive medicale. Cazacu va fi inlocuit de Achimescu, in timp ce in locul lui Vitelaru va juca Andrei Saracutu.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ