Dacia Buzau- Stiinta Bacau 0-3 (16, 17, 10)

Inchiderea Salii Sporturilor din Bacau i-a obligat pe voleibalistii Stiintei sa solicite adversarilor de la Dacia Buzau inversarea turului cu returului.

Astfel, partida din etapa a cincea a Diviziei A2 la volei masculin (ultima a turului de campionat), programata initial in Bacau,s-a desfasurat,sâmbata,la Buzau. Aceasta modificare de locatie nu i-a impiedicat, insa, pe elevii lui Cornel Paduraru sa evolueze de parca ar fi jucat acasa. Bacauanii s-au impus cu scorul de 3-0 (16, 17, 10), la capatul unui meci pe care l-au dominat autoritar. Singura nota distonanta a fost accidentarea “centrului” Târcavu, care a suferit o entorsa si a fost inlocuit cu Roberto Lazar.

Stiinta a inceput meciul de la Buzau in formula: Achimescu, Draghici, Vitelaru, Ocunschi, Târcavu, Purice, Ursache (libero). Au mai jucat: Cazacu, R. Lazar, C. Matei si Saracutu. Campionatul se va intrerupe pâna pe 5 decembrie, atunci când este programata prima etapa a returului. In debutul returului, Stiinta Bacau va primi vizita Stiintei Bucuresti.

“Indiferent de situatie, vom juca acasa. Daca pâna atunci nu se deschide Sala Sporturilor, vom evolua in sala de sport a Colegiului «Alecsandri»”, a declarat antrenorul studentilor bacauani, Cornel Paduraru.

De notat faptul ca, desi a jucat patru din cele cinci meciuri ale turului in deplasare, Stiinta a incheiat prima jumatate de campionat cu patru victorii (trei “afara”, una acasa), mentinându-se in graficul propus: promovarea in prima liga.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ