La sfârsitul acestei saptamâni, Bacaul ar putea reveni in prima liga a voleiului masculin românesc. Baietii de la Stiinta ataca promovarea cu ocazia turneului final care se va desfasura pe teren propriu, in Sala Sporturilor, de vineri si pâna duminica.

Pentru a accede in Divizia A1, echipa antrenata de Cornel Paduraru trebuie sa ocupe unul din primele doua locuri ale turneului final, care se va desfasura in sistem campionat, cu câte doua meciuri pe zi (vineri si sâmbata, de la orele 15.00 si 17.00 si duminica de la 10.30 si 12.30) si la care vor mai participa Steaua Bucuresti, CSU Vest Timisoara si CSM Câmpia Turzii.

“In mod normal, noi si Steaua pornim ca favorite. Speram sa confirmam acest statut si sa sarbatorim promovarea alaturi de publicul nostru, pe care il asteptam intr-un numar cât mai mare la sala”, a declarat antrenorul Stiintei, Cornel Paduraru. Având in vedere ca tragerea la sorti a meciurilor de la turneul final s-a desfasurat joi seara, dupa inchiderea editiei, programul competitiei va fi publicat in editia on-line a “Desteptarii”.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ