Stiinta Bacau- Stiinta Bucuresti 3-0 (18, 14, 25)

Debutul returului Diviziei A2 a adus o noua victorie in contul voleibalistilor de la Stiinta Bacau. Sâmbata, echipa antrenata de Cornel Paduraru s-a impus cu 3-0 (18, 15, 25) pe teren propriu, contra “lanternei” Stiinta Bucuresti.

Gazdele au dominat jocul, dar si-au complicat viata in setul al treilea, decis in prelungiri. La 20-20, bacauanii s-au desprins pe serviciul lui Andrei Saracutu, insa Stiinta Bucuresti a egalat la 23 si, mai mult, a avut o minge de set pe care arbitrul 1 a validat-o.

PUBLICITATE

Bucuria oaspetilor a fost de scurta durata deoarece arbitrul secund a semnalat, in mod corect, un bloc-aut, care a restabilit egalitatea pe tabela. Au urmat un serviciu gresit al ex-ului Codrin Cernov si un atac in aut al lui Ionut Sandu, care au permis Stiintei Bacau sa câstige cu 27-25, respectiv, 3-0.

Campionatul se va relua pe 16 ianuarie, atunci când Stiinta, ocupanta locului secund in Seria de Est, va evolua in Bucuresti, contra Rapidului. Stiinta: Vazacu, Draghici, Vitelaru, Ocunschi, R. Lazar, Purice, Ursache- libero. Au mai jucat: Saracutu, Todorut si Matei.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ