Voleibalistii Stiintei Bacau si-au reluat pregatirile la inceputul acestei saptamâni, dupa o vacanta de aproape trei luni de zile. La primul apel al antrenorului Cornel Paduraru au raspuns opt jucatori, minus Roberto Lazar, aflat in refacere dupa o interventie chirurgicala si juniorii plecati in aceasta perioada in cantonament. Daca la capitolul plecari figureaza un singur nume, cel al ridicatorului Martin (dorit la Galati si Piatra Neamt), in schimb la noutati, rubrica este imaculata. “Si asa va si ramâne, exceptând legitimarea unor jucatori de la CSS”, a precizat Paduraru.

Pariul Cernov

In aceste conditii, obiectivul Stiintei ramâne identic cu cel din sezonul trecut: cresterea de jucatori. “Tinând cont ca, lasându-l la o parte pe Martin, am ramas in aceeasi formula ca anul trecut, ma astept la un plus in planul relatiilor de joc. Astept, totodata, explozia unor jucatori, care pot oferi mult mai mult decât pâna acum, daca se vor pregati cu constiinciozitate”, a declarat Paduraru, care a dat si un nume in acest sens: Codrin Cernov. “Are toate calitatile pentru a ajunge un voleibalist de valoare internationala”, s-a pronuntat tehnicianul bacauan.

Ridicare de stacheta

Editia 2012-2014 a campionatului cadet se anunta una superioara valoric celei precedente. Cel putin in Seria l, unde si-a anuntat prezenta Steaua, grupare retrasa din Divizia A1, si unde Ploiestiul se recomanda, gratie transferurilor efectuate, drept principala candidata la sefia clasamentului. “Repet, noi nu ne putem propune promovarea, dar ne sta in intentie si in puteri accederea intr-o faza cât mai avansata a play-off-ului, eventual chiar la turneul final”, a concluzionat Cornel Paduraru. Aceasta saptamâna va fi una de reacomodare la efort pentru studenti, urmând ca de luni, Marciu, Saracutu si compania sa treaca la un program cu câte doua antrenamente pe zi.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ