Stiinta Bacau- Dacia Buzau 3-0 (15, 16, 18)

Stiinta Bacau a incheiat returul Diviziei A2 cu victorii pe linie. Ultima, care a confirmat pozitia de lidera a bacauanilor la finalul sezonului regulat, a venit sâmbata, pe teren propriu, contra Daciei Buzau. Un 3-0 sec, obtinut la captul unei ore de joc, de-a lungul careia antrenorul Cornel Paduraru a rulat intreg lotul avut la dispozitie: Achimescu, Vitelaru, R. Lazar, Ocunschi, Purice, Saracutu, Draghici, Cazacu, Târcavu, Todorut, C. Matei si libero-ul Ursache.

Exceptând inceputul setului secund, in care oaspetii s-au aflat la conducerea pâna inainte de primul time-out tehnic, partida din Sala Sporturilor a fost la discretia studentilor, care s-au impus cu 25-15, 25-16 si 25-18. Pentru primele doua clasate din Seria de Est, Stiinta si Steaua urmeaza o pauza de doua luni, ele revenind pe teren de-abia pe 8 aprilie, atunci când va avea loc primul turneu. La turneul din 8-10 aprilie vor participa si cele mai bune doua echipe din play-off-ul care va reuni formatiile clasate pe locurile 3-6 in sezonul regulat.

PUBLICITATE

“Este o pauza lunga, care nu ne cade deloc bine. Din pacate, nu avem ce face. Nu ne ramâne decât sa ne supunem situatiei si sa ne pregatim cât de bine vom putea pentru finalul de campionat”, a declarat antrenorul Stiintei, Cornel Paduraru.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ