Cursa pentru promovarea in Divizia A la volei masculin, next level. De vineri si pâna duminica, Sala Sporturilor din Bacau va gazdui turneul din etapa a doua a play-off-ului, premergator celui de promovare, programat in luna mai.

Din Seria de Est isi vor disputa cele doua locuri la turneul de promovare un numar de patru echipe: gazdele de la Stiinta Bacau, Steaua, CSU Suceava si Rapid Bucuresti. Se va juca in sistem campionat, fiecare cu fiecare intr-un regim de câte doua meciuri pe zi: vineri si sâmbata, de la 15.00 si 17.00, iar duminica, de la 10.00 si 12.00.

“In mod normal, ar trebui sa ne calificam noi si cu Steaua”, a declarat antrenorul Stiintei, Cornel Paduraru, care doreste sa-si intâlneasca adversarii in urmatoarea ordine: Rapid, CSU Suceava si Steaua. “Cert este ca in fiecare zi de turneu noi vom juca al doilea meci.

PUBLICITATE

In conditiile in care nu am gasit in regulament obligativitatea de a efectua o tragere la sorti, vom propune, in calitate de club organizator, sa jucam vineri cu Rapid, sâmbata cu Suceava, iar duminica, impotriva Stelei. Sper ca solicitarea noastra sa fie acceptata”, a declarat Paduraru.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ