De vineri si pâna duminica, Sala Sporturilor din Bacau va gazdui faza a doua a play-off-ului Diviziei A2 la volei masculin, Seria de Est. Practic, turneul organizat de Stiinta Bacau va decide cele doua echipe care vor participa la turneul de promovare in prima liga, programat in perioada 8-10 mai intr-o locatie ce va fi decisa pe 19 aprilie.

Pentru cele doua bilete de calificare, in Seria de Est se lupta gazdele de la Stiinta, Steaua, CSU Suceava si Rapid. “Eu zic ca avem o sansa importanta, mai ales ca evoluam pe teren propriu. Starea de sanatate a lotului este una buna, la fel ca si moralul jucatorilor”, a declarat antrenorul Stiintei, Cornel Paduraru, care si-ar dori ca ordinea meciurilor echipei sale sa fie urmatorul: vineri, de la 17.00, cu Rapid, sâmbata, tot de la 17.00, cu Suceava si duminica, de la 12.00, cu Steaua.

“Cert este ca in fiecare zi noi vom juca al doilea meci, vineri si sâmbata, de la 17.00 si duminica, de la ora prânzului. Nicaieri in regulament nu scrie ca trebuie sa se faca tragere la sorti. Prin urmare, noi, in calitate de organizatori, vom propune aceasta ordine, cu Rapid, Suceava si Steaua, sperând ca si adversarii nostri sa fie de acord”, a precizat Paduraru.

PUBLICITATE

Vineri si sâmbata, primul meci al turneului incepe la ora 15.00, in timp ce duminica, jocul de deschidere are loc la 10.00.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ