Conducerea Stiintei intentioneaza sa liciteze pentru gazduirea etapei a doua a play-off-ului

Punct si de la capat. Cu precizarea ca intre “punct” si “de la capat” se intinde o pauza lunga de doua luni de zile. Câstigatori ai sezonului regulat, voleibalistii Stiintei Bacau vor reveni pe teren pe 8 aprilie. Adica atunci când va debuta faza a doua a play-off-ului Diviziei A2, faza care s-ar putea desfasura chiar in Bacau.

“Vom cauta solutii pentru a aduce acest turneu la noi acasa. Ar fi o varianta convenabila atât din punct de vedere financiar, cât si sportiv”, a declarat antrenorul bacauanilor, Cornel Paduraru, despre turneul programat in perioada 8-10 aprilie. Acesta va reuni la start, alaturi de Stiinta si Steaua, cele mai bune doua formatii din faza I a play-off-ului, care se va derula in perioada 13-27 februarie, intre ocupantele locurilor 3-6 din sezonul regulat.

“Licitatia pentru atribuirea turneului va avea loc pe 23 martie. Pâna atunci, sper sa dispunem de resursele financiare necesare acestui demers”, a mai spus Paduraru, care nu are vreo preferinta in privinta adversarelor din faza a doua a play-off-ului: “Ca vor fi Suceava si Rapid, ca vor fi Buzaul sau Stiinta Bucuresti, are mai putina importanta. Noi suntem mai buni dect toate adversarele noastre. Am aratat acest lucru si in sezonul regulat si il vom demonstra si in play-off. Am convingerea ca vom fi una din cele doua echipe ale Seriei de Est care vor ajunge in mai la turneul de promovare si, ulterior, in prima liga”.

Având in vedere cele doua luni de pauza ramase pâna la faza a doua a play-off-ului, jucatorii Stiintei au intrat intr-o vacanta de o saptamâna, reluarea pregatirilor fiind programata pe data de 15 februarie.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ