…ca sa nu spunem imposibila pentru voleibalistii Stiintei Bacau in etapa a treia a Diviziei A1. Sâmbata, echipa antrenata de Cornel Paduraru se deplaseaza la Ploiesti, pentru jocul cu Tricolorul.

Ploiestenii au avut deja câstig de cauza in fata Stiintei cu ocazia meciului din Cupa, de la Bacau, si, mai mult ca sigur, se vor impune si in jocul de campionat.

Fara punct luat in actuala editie a Diviziei A1, infrângerii de sâmbata trecuta, de la Zalau, urmându-i esecul cu 3-0 (-16, -23, -17) suferit marti, acasa, in fata Stelei, studentii mai au de asteptat pâna sa sparga gheata.

Programul etapei a treia: Steaua- Explorari Baia Mare, Tricolorul Ploiesti- Stiinta, Arcada Galati- VCM Piatra Neamt, Unirea Dej- Banatul Caransebes, U Cluj- CSM Bucuresti.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ