Daca echipa feminina a Stiintei Bacau si-a reluat ieri pregatirile, in schimb cea masculina mai asteapta o saptamâna.

“Ne vom reuni pe data de 15 august, in speranta ca, pâna atunci, se vor lamuri lucrurile si in cazul nostru”, a declarat antrenorul Stiintei, Cornel Paduraru, facând referire la situatia financiara a echipei, care ridica semne de intrebare in privinta campionatului in care va evolua Stiinta in sezonul 2016-2017.

“Chiar daca bugetul nu este unul pe masura rigorilor Diviziei A1, baietii vor juca in prima liga, fara niciun fel de discutie. Au promovat in A1 si merita sa evolueze acolo”, a precizat directorul CS Stiinta, Florin Grapa, care a adaugat:

“Dincolo de faptul ca retragerea din prima liga ar putea atrage si o sanctiune financiara din partea Federatiei, un asemenea pas ar interzice echipei o noua promovare in urmatoarele doua sezoane.

Prin urmare, baietii vor juca in Divizia A1”. Antrenorul Cornel Paduraru spera ca in perioada urmatoare, lotul echipei sa se intareasca. Deocamdata, insa, vestile nu sunt dintre cele mai bune. Pe lânga faptul ca nu a reusit sa opereze nicio achizitie, Stiinta si-a pierdut libero-ul, Ursache semnând cu VCM Piatra Neamt si risca sa se desparta si de centrul Ocunschi, dorit de Steaua.

“Din câte stiu, ceilalti baieti ramân pe loc, inclusiv Mario Draghici. Eu nutresc insa speranta ca, in perioada imediat urmatoare, sa reglam o parte din problemele financiare si sa putem aduce, si noi, câtiva jucatori deoarece Divizia A1 reprezinta un cu totul alt nivel”, a afirmat Cornel Paduraru.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ