In ciuda bugetului redus, Stiinta Bacau va participa in primul esalon, al carui start se va da pe 15 octombrie. Studentii si-au adus si doi stranieri

Dubiile s-au risipit, in sfârsit: voleibalistii Stiintei Bacau vor onora promovarea in Divizia A1, obtinuta pe teren la finalul sezonului trecut. In ciuda bugetului redus si a unui lot in reconstructie, gruparea bacauana va lua startul in primul esalon pe data de 15 octombrie, la Zalau.

“Din respect pentru publicul bacauan si pentru jucatorii ramasi la echipa, am decis sa nu ne retragem din prima liga. Nu va fi usor, vom intâlni echipe cu loturi foarte bune, dar vom incerca sa le facem fata”, a declarat antrenorul Stiintei, Cornel Paduraru.

PUBLICITATE

Studentii si-au remaniat serios lotul, apelând si la serviciile a doi stranieri, care vor ridica nivelul tehnic al echipei: ridicatorul sârb Alexander Ivkovic si universalul maghiar Krisztian Csoma. Lista stranierilor ar putea fi completata cu un centru din Republica Moldova.

Pe lista nou-venitilor figureaza, evident, si jucatori din tara: libero-ul dinamovist Doru Ghimes, centrii Sergiu Marinca (Steaua) si Alexandru Voinea si “secundul” Stefan Somesan, ultimii doi venind de la Ploiesti. Din lotul care a obtinut promovarea au ramas: Purice, Vitelaru, Cazacu, Saracutu, Târcavu, C. Matei si Todorut. Stiinta va debuta in sezonul 2016-2017 pe 1 octombrie, pe teren propriu, contra lui Dinamo, in turul preliminar al Cupei României.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ