Reusita remarcabila pentru voleibalistii juniori 1 ai CSS Bacau. Elevii lui Eusebiu Turcanu si Traian Snel au obtinut calificarea la turneul final al Campionatului National. CSS Bacau a ocupat locul secund, dupa favorita Steaua Bucuresti, la turneul semifinal desfasurat in week-end, in Sala Sporturilor din Bacau.

Dupa victoria pe muchie de cutit, realizata cu 3-2 in prima zi, contra VCM LPS Piatra Neamt si infrângerea cu 1-3 suferita sâmbata, in fata Stelei, bacauanii au incheiat en-fanfare semifinala, impunându-se duminica, in “barajul” de calificare, cu 3-0 (22, 16, 10) in fata celor de la CSS 1 Constanta.

Tragatorul secund al CSS Bacau, Andrei Saracutu si-a demonstrat, o data in plus, clasa si calitatea serviciului din saritura, incoronându-se drept MVP-ul turneului.

“In prima zi am jucat prost, dar am câstigat, contra Stelei, am inregistrat un progres in planul jocului, dar am pierdut, pentru ca in partida cu Constanta sa atingem apogeul: evolutie buna, rezultat pe masura.

Suntem satisfacuti ca ne-am atins obiectivul: prezenta in primele opt echipe din tara”, a declarat antrenorul CSS Bacau, Eusebiu Turcanu, care a m izat pe urmatorul lot de jucatori: Andrei Saracutu, Codrin Cernov, Dan Bitere, Mihai Snel, Ciprian Prajisteanu, Cosmin Pântea, Horia Alexoae, Abel Ciser, Costel Bichescu si Lucian Troinea.

Turneul final va avea loc in perioada 14-18 mai.