Echipa de volei feminin a CSS Bacau a incheiat turul de campionat rezervat junioarelor 1 pe primul loc, cu maximum de puncte. Duminica, in ultimul joc din 2015, echipa antrenata de prof. Traian Snel s-a impus categoric, cu 3-0 (16, 17, 20) in deplasare, contra revelatiei CSS Toplita.

“A fost un meci foarte bun, ce ne-a permis sa invingem in trei seturi o echipa care reusise surpriza de a câstiga la Piatra Neamt”, a declarat Traian Snel, care a utilizat urmatoarea formula de start: Isabela Demsa, Karina Gorbe, Alexandra Cucu, Cezara Stanciu, Madalina Iacobita, Madalina Boboc si Oana Popescu (libero). Au mai jucat: Alexandra Bacoiu, Rafaela Toma si Laura Pupaza.

Urmatorul joc de campionat va avea loc in ianuarie, contra buzoiencelor de la “Iulia Hasdeu”. Pâna atunci, CSS Bacau intentioneaza sa efectueze un stagiu de pregatire centralizat.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ