Cuvântul de ordine in 2016 este acelasi din 2015: fara set pierdut. Echipa de volei Sperante a CSS Bacau isi continua parcursul foarte bun, cu victorii pe linie la scor de 3-0. In primul turneu al anului, desfasurat weekendul trecut, la Buzau, echipa antrenata de prof. Dumitru Matanie a facut din nou instructie cu adversarele: 3-0 (7, 10, 14) cu Focsaniul, 3-0 (9, 2,9) cu CSM Braila si 3-0 (13,22, 14) cu gazdele de la CSS Buzau.

“Rezultatele sunt foarte bune, mai ales in conditiile in care noi tocmai ne-am intors din cantonament si nu am avut la dispozitie decât câteva zile pentru antrenamente”, a declarat Dumitru Matanie, care a utilizat urmatorul lot de jucatoare: Nicola Juncu, Iulia Matanie, Denisa Sava, Alexandra Adragai, Madalina Airoaie, Neidi Enache, Bianca Dodan, Ioana Bunea, Bianca Popa, Carina Nastasa, Maria Bahrim si Bianca Ailincai.

Din pacate, seria victoriilor obtinute la acest prim turneu din 2016 a fost umbrita de conditiile meteo vitrege, care au obligat gruparea bacauana sa ramâna o zi in plus la Buzau: “Pot spune ca deja ne-am obisnuit cu asa ceva. Acum doi ani am ramas blocati la Braila din cauza zapezii, acum s-a intâmplat acelasi lucru la Buzau. Nu inteleg de ce se grabeste Federatia cu organizarea turneelor in ianuarie si februarie”.

PUBLICITATE

Urmatorul turneu, ultimul dinaintea semifinalelor, va avea loc luna viitoare, la Focsani. Ca un amanunt statistic, CSS-ul lui Dumitru Matanie a ajuns la a 52-a victorie in ultimele 53 de partide!

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ