Voleibalistele CSS Bacau au debutat cu dreptul in campionatul cadetelor. Duminica, in prima etapa, echipa antrenata de Dumitru Matanie a invins cu 3-0 (21, 12, 23) in deplasare pe CSS Iasi. “Desi scorul pare sa spuna altceva, sa stiti ca nu am avut deloc un meci usor.

Pe lânga faptul ca am intâlnit o echipa foarte buna, am acuzat lipsa jocurilor de pregatire”, a declarat antrenorul Dumitru Matanie, care a mizat pe urmatoarea formula de echipa: Nicola Juncu (Iulia Matanie), Alexandra Adragai, Neidi Enache, Madalina Airoaie, Denisa Sava si libero-ul Bianca Dodan. Au mai intrat pe parcurs: Ioana Bunea, Jaqueline Rusu, Maria Bahrim, Bianca Popa si Isabel Simut.

De anul acesta, Federatia a introdus ca bonus acordarea a câte unui punct pe meci echipelor care utilizeaza, pe tot parcursul unui joc, a doua voleibaliste cu talie de minim 1.78 m. “Problema este ca Federatia va face masuratorile de-abia in faza urmatoare a competitiei.

PUBLICITATE

Pâna atunci, fiecare echipa poate sa ia puncte-bonus dupa cum o taie capul. In ceea ce ne priveste, nu am «vânat» bonusul la Iasi deoarece avem in lot doar o jucatoare de 1,78, pe Madalina Airoaie si una care este la un centimetru sub limita impusa, Neidi Enache. Iasiul, in schimb, a cerut si, implicit, a primit punctul-bonus, chiar daca nu am observat sa aiba in lot jucatoare inalte precum Airoaie”, a subliniat antrenorul CSS Bacau, Dumitru Matanie.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

  1. Multumiri singurului sponsor alaturi de echipa INNER WHEEL BACAU.Inca mai asteptam promisiunile primarului din campania electorala !(de a fi alaturi de toate echipele de copiii si juniori )

LĂSAȚI UN MESAJ