Bacauancele au maximum de puncte. Foto: Ioan Bisca

Patru din patru

Partida si victoria pentru voleibalistele junioare de la CSS Bacau. Patru jocuri, tot atâtea succese si un set-averaj demn de tot respectul: 12-1.

Dupa setul cedat in prima runda, contra Penicilinei Iasi, elevele lui Traian Snel nu au mai facut nicio concesie adversarelor.

Ultima victorie s-a inregistrat duminica, in sala de sport a Colegiului “Vasile Alecsandri”, acolo unde bacauancele au trecut de Unic LPS Piatra Neamt cu 3-0 (9, 20, 20). “Suntem in crestere de la un joc la altul, iar primul set câstigat cu 25-9 in fata unei echipe care mai mereu ne punea probleme, precum Piatra Neamt, arata cât se poate de bine progresul inregistrat de fetele noastre”, a declarat Traian Snel, care a utilizat urmatoarea formula de echipa: Ioana Sentes, Rafaela Toma, Cezara Stanciu, Alexandra Blaga, Bianca Nita, Laura Pupaza, Mara Anghel (libero).

Au mai jucat: Isabela Demsa, Madalina Boboc, Alexandra Bacoiu, Alexandra Cucu si Adina Stefan. Lidera autoritara a clasamentului, având in vedere ca este singura echipa din serie cu maximum de puncte, CSS Bacau va incheia turul campionatului de junioare pe 16 noiembrie, la Focsani.

De remarcat faptul ca victoria junioarelor a fost precedata de succesul repurtat in urma cu o saptamâna de cadetele CSS Bacau, tot cu 3-0, si tot contra nemtencelor. Cadetele bacauane au evoluat in formula Isabela Demsa, Alexandra Bacoiu, Alexandra Cucu, Sânziana Tocila, Madalina Boboc, Rafaela Toma, Mara Anghel (libero), pe parcurs mai intrând Diana Maftei, Claudia Marchidan, Crina Birgu, Alina Nistor si al doilea libero, Oana Popescu.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ