Au schimbat categoria de vârsta si formatul, dar si-au pastrat bunul obicei de a bate tot ce prind in cale. Campioane nationale la minivolei in 2014-2015, bacauancele de la CSS evolueaza din acest sezon la “Sperante”, acolo unde, desi fac parte dintr-o grupa foarte dificila, au victorii pe linie.

Si inca fara set pierdut! Dupa reusitele de 3-0 de la primul turneu, desfasurat acasa, CSS Bacau s-a repetat si in turneul de la finalul lunii noiembrie, de la Braila, acolo unde a trecut, evident in trei seturi, de CSS Focsani, CSM Braila si CSS Buzau. Demn de notat ca in primul set al meciului cu gazdele brailence, bacauancele s-au desprins de la 1-1 la 24-1 inainte de a se impune cu 25-2!

“Grupa este foarte grea, având in vedere ca se califica o singura echipa si in conditiile in care o avem drept contracandidata pe CSS Buzau, clasata pe locul 4 pe tara anul trecut. Tin sa evidentiez anomalia Federatiei de a nu recurge la capi de serie, ceea ce a dus ca in doua din cele 13 serii sa se regaseasca primele patru echipe din sezonul trecut.

PUBLICITATE

Eu ma bucur ca, in cazul echipei mele, trecerea de la minivolei la Sperante, unde vorbim de un alt serviciu si de o alta preluare, s-a facut in conditii foarte bune. Pentru a fcae un joc de cuvinte, acest lucru ne da, tuturor, sperante ca si in acest an vom juca un rol important in campionat”, a declarat antrenorul CSS Bacau, Dumitru Matanie, care, in turneul de la Braila a mizat pe urmatoarea garbnitura de baza: Nicola Juncu, Iulia Matanie, Alexandra Adragai, Neidi Enache, Madalina Airoaie, Denisa Sava, Bianca Dodan. Au mai jucat: Bianca Ailincai, Ioana Bunea, Maria Bahrim si Bianca Popa.

Urmatorul turneu va incepe pe 16 ianuarie 2016, la Buzau. Inainte de cel de-al treilea turneu, CSS Bacau va efectua, timp de o saptamâna, un cantonament montan.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ