Voleibalistele Stiintei Bacau au inceput cu o victorie seria amicalelor din intersezon. Sâmbata dimineata, in Sala Sporturilor, studentele s-au impus cu 3-1 (20, 22, -20, 22) contra nou promovatei CSU Galati, echipa care le are in componenta, printre altele, pe Dudnic, Chirilov si ex-bacauanca Sorina Marian.

In absenta internationalelor Rogojinaru, Fales, Cazacu si Albu, aflate la lotul national, Stiinta a evoluat in formula Zburova (Moisa), Matache, Filipas, Lupu, De Geest, Baltatu, Manu (libero). “Absenta celor patru jucatoare convocate la lotul national imi va da mari batai de cap in ceea ce priveste omogenitatea relatiilor de joc”, a declarat antrenorul Stiintei, Florin Grapa.

De azi si pâna miercuri, Stiinta va evolua la un turneu la Piatra Neamt, alaturi de gazdele de la Unic, Medicina Târgu-Mures pi Penicilina Iasi.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ