Stiinta- Spartak Subotica 3-0 (18, 18, 12)

Stiinta Bacau urca in “sferturile” Cupei CEV la volei feminin. Pasind pe un covor de plus, format din sutele de jucarii pe care suporterii bacauani, sensibili la proiectul “Hai sa jucarim” initiat de Horia Alexoae si Stefan Avram, le-au aruncat in teren la finalul victoriei de joi seara, cu scorul de 3-0, din returul cu Spartak Subotica.

Invingatoare si in Serbia, cu 3-1, Stiinta nu a intâmpinat o rezistenta deosebita in mansa retur de acasa.

Ce-i drept, crisparea a ridat infatisarea partidei din Sala Sporturilor, iar numarul mare de servicii gresite (24, dintre care nu mai putin de 17 in contul oaspetelor) e graitor din acest punct de vedere.

Primele doua seturi au fost trase la indigou: multe erori, putina claritate si un scor identic, 25-18. In partialul al treilea, insa, evolutia echipei lui Florin Grapa a capatat, in sfârsit, consistenta, tinându-si la respect adversara in rândurile careia si-a facut loc si o “secunda” de doar 16 ani (impliniti acum doua luni), dar cu un potential notabil: Katarina Jovic.

Plusul de experienta, dar si de valoare aduce Stiintei o calificare meritata in “sferturile” competitiei, acolo unde o asteapta rusoaicele de la Dinamo Krasnodar. Plusurile ramân in urma, euro-aventura studentelor continua!

Stiinta: Moisa (Ciocian), Rogojinaru, Cazacu (Baciu), Gheorghita, Gavrilescu, Baltatu, Albu- libero.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ