Un nou trofeu in vitrina multiplei campioane a României la volei feminin, Stiinta Bacau. La finalul saptamânii trecute, Stiinta si-a adjudecat cea de-a 16-a editie a turneului international desfasurat in Belgia, la Frasnes-Lez-Avaing.

Inceput cu o infrângere in grupe, contra frantuzoaicelor de la Nancy (1-3), parcursul detinatoarei Cupei României a continuat cu trei victorii. Dupa succesul in ultimul meci din grupa (3-0 cu belgiencele de la VDK Gent), studentele s-au impus in semifinale cu 3-0 de vicecampioana Belgiei, Dauphine Charleroi, pentru ca in finala sa-si ia revansa in fata lui Nancy: 3-1 (14, 24, -22, 16).

Lipsit de aportul celor patru jucatoare convocate la lotul national in vederea participarii la Europenele din Belgia si Olanda (Sabina Moisa, Denisa Rogojinaru, Ioana Baciu si Mihaela Albu), antrenorul Florin Grapa a deplasat la Frasnes-Lez-Avaing urmatorul efectiv: Lorena Ciocian, Alexandra Pintea (imprumutata de la Unic), Claudia Gavrilescu, Tania Lupu, Alexandra Badea, Cristina Cazacu, Irina Radu, Iuliana Matache, Crina Baltatu, Loredana Filipas si libero-ul Nicoleta Manu, care si-a facut come-back-ul la Stiinta.

PUBLICITATE

“Pentru noi, a fost un turneu util, care ne-a aratat si lucruri bune, dar si mai putin bune despre echipa noastra, astfel incât sa stim ce avem de facut pâna incepe sezonul oficial. Ma bucur ca am câstigat o jucatoare pentru postul de universal: Crina Baltatu”, a declarat antrenorul bacauaneclor, Florin Grapa.

Stiinta va incepe campionatul Diviziei A1 cu o deplasare pe terenul celor de la CSM Lugo, pe 10 octombrie.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ