Echipa de volei feminin, Stiinta Bacau, continua sa fie macinata de incertitudini. Detinatoarea Cupei României nu stie pe ce buget si pe ce lot va conta si nici data la care isi va relua pregatirile.

“Fetele m-au intrebat când ne reunim, ca de bani, si-au dat seama ca n-are rost sa ma mai intrebe. Le-am spus ca le voi suna eu atunci când vor aparea vesti legate de reluarea pregatirilor si de bani”, a declarat antrenorul Florin Grapa, care a ramas cu doar sapte jucatoare: Denisa Rogojinaru, Ioana Baciu, Tatiana Lupu, Mihaela Albu, Alexandra Badea, Lorena Ciocean si Iulia Matache.

“Pe ele stiu sigur ca ma bot baza si in sezonul 2015-2016. In rest, celelalte jucatoare sunt libere sa semneze cu cine vor. Cât despre achizitii nici nu se pune problema, cel putin deocamdata”, a spus Grapa. Singurul lucru de care sunt certe bacauancele este ca vor incepe campionatul Diviziei A1 pe data de 10 octombrie, atunci când vor evolua pe terenul Lugojului.

PUBLICITATE

Primul meci acasa al Stiintei este programat o saptamâna mai târziu, in compania Unicului. Sistemul de desfasurare a campionatului va fi acelasi ca in sezonul trecut, cu play-off si play-out. Dupa incheierea sezonului regulat, vor avea loc semifinalele (locul 1 cu locul 4 si locul 2 cu locul 3), urmând ca invingatoarele sa dispute finala pentru titlu. In ceea ce priveste numarul de straniere admise de regulament, numarul acestora e de sase, toate cele sase având dreptul sa evolueze in acelasi timp pe teren.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

  1. Primaria in loc sa vina in intampinarea echipelor de top sa le sustina in caz de impas sau sa-i consilieze, mai mult distrug sportul si apoi cauta tapi ispasitori.Pentru orgoliile unor persoane care vor doar posturi pericliteaza viata sportiva a Bacaului.

LĂSAȚI UN MESAJ