Voleiul trage și el pe dreapta. Decizia întreruperii campionatelor a fost luată joi după-amiază, în contextul pandemiei de Coronavirus. Prin urmare, etapa a treia a play-off-ului Diviziei A1 la volei feminin, programată sâmbăta aceasta și care includea meciul Știința Bacău- CSM Lugoj (care, oricum, s-ar fi desfășurat fără spectatori) a fost amânată, Federația Română de Volei suspendând orice întrecere. „Ne așteptam la o asemenea decizie.

Fotbalul s-a oprit, basketul la fel, devenise clar că era doar o problemă de timp până când ne încetăm și noi activitatea”, a declarat antrenorul Științei Bacău, Florin Grapă. Știința a jucat miercuri, în runda secundă la Galați, contra Belorului, impunându-se cu 3-0 (23, 18, 13), la capătul a 70 de minute de joc. „Primul set a fost unul mai dificil, gazdele conducându-ne cu 16-11, însă reacția noastră a fost una pozitivă.

Acum, rămâne de văzut când și în ce condiții se va juca din nou”, a spus Grapă, care a mizat la Galați pe formula: Kapelovies 4 puncte, Rogojinaru 7, Koleva 16, Pihlajamaki 8, Faleș 4, Grudina 5, Sain- libero. Au mai evoluat: Ciocian, Rueda 8, Dițu 3, Ciucu- libero. Celelalte rezultate de miercuri: Alba Blaj- Dinamo 3-0, CSM Lugoj- CSM Târgoviște 1-3. Clasament 1-6: 1) Alba Blaj 63p., 2) Dinamo 55p., 3) CSM Târgoviște 53p., 4) Știința 48p., 5) CSM Lugoj 31p., 6) Belor Galați 26p.