Hotarât lucru, nu exista grupe usoare in Liga Campionilor la volei feminin. Dar putem vorbi despre o grupa accesibila in cazul Stiintei Bacau. Conform tragerii la sorti desfasurata vineri seara, la Viena, campioana României la volei feminin a evitat o grupa de foc, A, care o are drept cap de serie pe DInamo Kazan, fiind repartizata in grupa B, una alcatuita din trei vice-campioane nationale: Fenerbahce Istanbul (Turcia), Azeryol Baku (Azerbaidjan) si Nantes VB (Franta).

Primele doua din fiecare grupa plus cele mai bune doua formatii de pe locul 3 se califica in play-off-ul de 12. Prima adversara a Stiintei, Fener se prezinta cu sase straniere din Franta (Christina Bauer), Italia (Eleonora Lo Bianco si Lucia Bosetti), Coreea (Kim Yeon- Koung), Columbia (Madelaynne Montano) si Statele Unite (Kristin Hildrebrand).

Programul meciurilor din grupa B:

PUBLICITATE

Etapa 1 (11-13 noiembrie): Azeryol Baku – Nantes, Stiinta – Fenerbahce.
Etapa 2 (25-27 noiembrie): Fenerbahce – Azeryol Baku, Nantes- Stiinta.
Etapa 3 (9-11 decembrie): Azeryol Baku – Stiinta, Nantes- Fenerbahce.
Etapa 4 (13-15 ianuarie): Fenerbahce – Nantes, Stiinta – Azeryol Baku.
Etapa 5 (20-22 ianuarie): Stiinta – Nantes, Azeryol Baku- Fenerbahce.
Etapa 6 (28 ianuarie): Fenerbahce- Stiinta, Nantes- Azeryol Baku.

Componenta celorlalte grupe:

Grupa A: Dinamo Kazan (Rusia), Rabita Baku (Azerbaidjan), Chemik Police (Polonia), Agel Prostejov (Cehia).
Grupa C: Dinamo Moscova (Rusia), Unendo Yamamay Busto Arsizio (Italia), , Dresdner SC (Germania), LP Salo (Finlanda).
Grupa D: Eczacibasi Istanbul (Turcia), Omichka Omsk (Rusia), Impel Wroclaw (Polonia), Volero Zurich (Elvetia).
Grupa E: VakifBank Istanbul (Turcia), Nordmeccanica Piacenza (Italia), RC Cannes (Franta), Partizan Vizura Belgrad (Serbia).


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ