Stiinta Bacau – Fenerbahce Istanbul 0-3 (13, 16, 21)

Joi seara, in debutul Ligii Campionilor, Stiinta a dat piept cu uraganul ridicat de semiluna. Ce-i drept, sub steagul turcesc, Fenerbahce Istanbul a reunit câteva dintre cele mai bune jucatoare ale lumii, incepând cu campioana mondiala, nord-americanca Kristin Hildebrand, continuând cu sud-coreeanca Kim Yeon-Kung (23 de puncte, din care 10 direct din serviciu) si incheiind cu columbianca Madelaynne Montano.

In acest context, Fener s-a impus cu 3-0, dupa ce in primul set a condus cu 14-1. Stiinta a crescut usor-usor, ajungând sa reziste pâna la 15-15 in actul secund si sa conduca in partialul de final cu 20-18, dar n-a fost loc de mai mult. Câstigatoare a Ligii Campionilor acum doi ani, Fenerbahce se anunta si in acest sezon o pretendenta autorizata la cucerirea trofeului, in timp ce Stiintei ii va fi foarte greu sa aspire la o calificare in faza urmatoare a competitiei. Foarte greu, dar nu imposibil; important este ce ne va arata jocul din runda secunda, de la Nantes.

PUBLICITATE

Stiinta Bacau: Moisa (Novgorodchenko), Rogojinaru, Harelik (I. Radu), Sobo, Lupu (Baltatu, Badea), Baciu (Stoyanova), Albu (libero).

Fenerbahce Istanbul: Lo Bianco (Oner), Hildebrand (Ylmaz), Kim Yeon Sung, Bauer (Uslupehlivan), Edem Dundar, Montano, Dalbeler (libero).

In celalalt meci al grupei B, Azeryol Baku a invins-o miercuri cu 3-2 pe VB Nantes. In etapa a doua, programata pe 26 noiembrie: Nantes- Stiinta si Fenerbahce- Azeryol.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ