Antrenorul Stiintei Bacau, Florin Grapa este multumit de achizitiile facute in aceasta vara (slovena Potokar, argentinianca Perreyra, sârboaica Vujovic), insa a recunoscut ca si-ar mai dori o tragatoare secunda:

“Regret plecarea bulgaroaicei Kremena Kamenova si, in mod special, modul in care a ales sa se desparta de noi. Sincer, mi-as dori inca o tragatoare secunda, insa nu una care sa iasa la numar, ci una de calitate si, bineinteles, care sa nu coste foarte mult. Vom vedea ce posibilitati sunt in aceasta privinta”.

Altfel, campioana României la volei feminin a intrat in a doua saptamâna de pregatiri. Din lotul Stiintei lipsesc, deocamdata, argentiniencele Perreyra, Gaido si Sosa. Prima nu si-a rezolvat inca problema cu viza, in timp ce Gaido si Sosa participa cu nationala tarii lor la World Grand Prix si sunt asteptate la echipa de club dupa data de 20 august.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ