Rezultat istoric pentru CSM Bucuresti: echipa antrenata de Francois Salvagni a devenit prima formatie din voleiul feminin românesc care isi adjudeca un trofeu continental. Invingatoare in dubla mansa in finala disputata contra turcoaicelor de la Trabzon Idman Ocagi, CSM Bucuresti a cucerit editia 2016 a Cupei Challenge.

Dupa victoria cu 3-1 pe teren propriu, echipei din care fac parte si bacauancele Roxana Bacsis si Georgiana Fales ii era suficient sa câstige doua seturi in returul de duminica, de la Trabzon. CSM a repetat, insa, succesul de acasa, câstigând mansa retur din Turcia cu 3-1 (23, 13, -20, 20) si aducând trofeul la Bucuresti.

In ceea ce o priveste pe Roxana Bacsis, fostul universal al Stiintei a primit si trofeul pentru cea mai buna realizatoare din aceasta editie a Cupei Challenge, cu un total de 188 de puncte. De notat ca in 2008, Stiinta Bacau ajungea in Final Four-ul Cupei Challenge.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ