Campionatul Diviziei A1 a ajuns la etapa a 22-a, ultima a sezonului regulat. Runda de final a inceput pe 16 martie, cu meciul câstigat de formatia de pe primul loc Alba Blaj, cu 3-0 pe terenul ultimei clasate, Rapid si se va incheia luni, 21 martie, odata cu disputarea ultimelor trei jocuri: Dinamo Bucuresti – CSM Târgoviste, Penicilina Iasi- Stiinta Bacau si Unic- Medicina.

Aceste ultime trei meciuri au fost programate simultan de FRV deoarece ele au implicatii directe asupra configuratiei play-off-ului si play-out-ului. Cel mai interesant duel de la distanta este cel dintre Dinamo si Stiinta, echipe aflate in lupta pentru ocuparea locului 4, ultimul care duce in play-off. Bucurestencelor le este suficient un punct in meciul cu Târgoviste pentru a termina pe 4.

Stiinta, in schimb, pe lânga jocul de la iasi, pe care trebuie sa-l câstige macar cu 3-1, depinde si de meciul de la Bucuresti, in care Dinamo ar trebui sa piarda la scor de trei puncte (0-3 sau 1-3).


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ