Unic – Stiinta 2-3 (21-25, 26-24, 13-25, 25-21, 10-15)

CSM Bucuresti s-a impiedicat acasa, contra lui Dinamo (0-3) si a cazut din fotoliul de lidera. Din pacate, campioana Stiinta Bacau nu a profitat de sincopa rivalei pentru a-i lua locul in fruntea clasamentului. Mai mult, studentele au fost la un pas de a pierde si ele sâmbata, in runda a saptea a Diviziei A1.

Si unde? Unde nu te astepti: la Piatra Neamt, pe terenul modestei Unic. Desi aflata in colapas in acest sezon, Unicul a reusit sa puna serioase probleme Stiintei, revenind de la 0-1 si 1-2 si ducând partida in tie-break, acolo unde formatia antrenata de Florin Grapa s-a impus cu 15-10.

PUBLICITATE

Pentru bacauance urmeaza meciul de miercuri, de la Nantes, in grupele Ligii Campionilor, pentru ca de Ziua României sa primeasca vizita celor de la CSM Târgoviste, in epilogul etapei a opta. La Piatra, Stiinta a inceput jocul in formula Moisa, Rogojinaru, Harelik, Sobo, Lupu, Baciu, Albu (libero), pe parcurs mai intrând Novgorodchenko, Stoyanova si Baltatu. In clasament conduce Blajul, cu 18 p., urmata de Stiinta, cu 17 p. si de CSM Bucuresti, cu 15 p., dar cu un joc in minus.

Rezultatele etapei a saptea: CSM Lugoj – Alba Blaj 0-3, CSM Bucuresti – Dinamo 0-3, CSM Satu-Mare – Penicilina Iasi 3-1, Unic – Stiinta 2-3, CSM Târgoviste – SCM U Craiova 3-2, Medicina – U Cluj 3-1. Programul etapei viitoare (29 noiembrie): Alba Blaj – U Cluj, SCM U Craiova – Medicina, Stiinta – CSM Târgoviste (se joaca pe 1 decembrie, la ora 18.00), Penicilina – Unic, Dinamo – CSM Satu Mare (se joaca pe 28 noiembrie, la Satu Mare), CSM Lugoj- CSM Bucuresti.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ