CSM Lugoj- Stiinta Bacau (sâmbata, ora 18.30)

Sâmbata porneste la drum noua editie de campionat a Diviziei A1 la volei feminin. Una pe care Stiinta Bacau o incepe la Lugoj, contra CSM-ului din localitate. Si pe care o abordeaza cu un lot format exclusiv din jucatoare românce, singura exceptie constituind-o moldoveanca Tania Lupu.

“Dorinta mea este sa demonstrez ca si jucatoarele românce sunt competitive. Pentru asta, vreau sa obtinem o clasare mai buna decât anul trecut”, a declarat antrenorul Stiintei, Florin Grapa. Tehnicianul bacauan s-a declarat multumit de transferurile facute in inter-sezon (Cristina Cazacu, Claudia Gavrilescu, Nicoleta Manu, Loredana Filipas si Lorena Ciocian, revenita dupa imprumutul la Unic), in conditiile in care singura plecare notabila este cea a Alexandrei Sobo:

“Transferurile au fost conditionate de situatia financiara a clubului nostru, dar eu sper sa fi facut cele mai bune alegeri”. Grapa considera ca lupta pentru titlu se va da intre cinci grupari: campioana en-titre, Alba Blaj, CSM Târgoviste, Dinamo, CSM Bucuresti si Stiinta: “Inainte de toate, sper sa debutam cu o victorie si sa profitam de inceputul de sezon, programul fiindu-ne favorabil. E adevarat, cele patru jucatoare care s-au aflat o perioada mai lunga la lot (n.r. Moisa, Rogojinaru, Baciu si Albu), vor trebui sa se integreze rapid, dar echipa va juca bine, veti vedea”.

Programul complet al primei etape (10 octombrie): Rapid Bucuresti- U Cluj, Dinamo Bucuresti- Volei Alba Blaj (ora 13.00/ Digi), Penicilina Iasi- CSM Târgoviste (se joaca la Târgoviste), CSM Lugoj- Stiinta Bacau, Unic Piatra Neamt- CSM Bucuresti, SCM U Craiova- Medicina Târgu-Mures (se joaca duminica, 11 octombrie, de la ora 14.00/ Digi).


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ