Partida din etapa a noua a Diviziei A1 la volei feminin se va juca in sala de sport a Scolii Gimnaziale nr. 2 “Constantin Platon”. Intre timp, se fac eforturi pentru redeschiderea Salii Sporturilor

Meciul dintre Stiinta si Rapid Bucuresti, din etapa a noua a Diviziei A1 la volei feminin, se va desfasura in Bacau. Dar nu in Sala Sporturilor, care ramâne, in continuare, inchisa. Stiinta- Rapid se va juca sâmbata, de la ora 14.00, la sala de sport a “Scolii Gimnaziale nr. 2 “Constantin Platon”. Studentele parasesc, astfel, Piatra Neamt, gazda lor de la jocul cu CSM Târgoviste si “migreaza” la “Constantin Platon”, unde au evoluat si in perioada de iarna a sezonului 2009-2010, atunci când Sala Sporturilor a fost supusa unor lucrari de reparatie. “Ne-am dori ca peregrinarile noastre sa inceteze intr-un timp cât mai scurt, mai ales ca noi vrem sa incheiem 2015 pe un loc de play-off. In plus, in decembrie vine si jocul retur din optimile de finala ale Cupei CEV, cu Subotica. Am inteles ca se fac eforturi pentru redeschiderea Salii Sporturilor. Speram ca ele sa fie incununate de succes pentru ca publicul bacauan sa aiba acces in numar cât mai mare la meciurile noastre de acasa”, a declarat antrenorul Stiintei, Florin Grapa.

“Am remediat o parte din problemele evidentiate de controlul facut de ISU pe 12 noiembrie. Am intocmit documentatia aferenta si acum asteptam. Asteptam un nou control si, eventual, redeschiderea salii, cu amendamentul ca restul deficientelor le vom rezolva pe parcurs”, a precizat Georgel Cojocaru, directorul DSJ, care are in administrare Sala Sporturilor. Pe lânga jocul de sâmbata, cu Rapid, Stiinta mai are programat in 2015 un singur meci de campionat acasa: cel de pe 12 decembrie, din ultima etapa a turului, cu Penicilina Iasi, echipa care totalizeaza acelasi numar de puncte ca si bacauancele, 11. Desi aflata la opt puncte in spatele lui Dinamo, care ocupa locul 4, ultimul ce granteaza accesul in play-off, Stiinta poate sa incheie turul de campionat in fata rivalei bucurestene.

PUBLICITATE

Cu largul concurs al programului. Concret, in acest an, dinamovistele mai au de jucat cu CSM Bucuresti si CSM Târgoviste, iar pe 5 decembrie este programata disputa directa, Dinamo- Stiinta. Un adevarat derby pentru locul 4 ce va avea loc in Capitala, la Sala “Polivalenta”, care, by the way, nu are avizul ISU. In absenta acestui aviz, CS Dinamo a organizat in ultima perioada meciuri fara spectatori, pe proprie raspundere. Daca pâna pe 5 decembrie, “Polivalentei” bucurestene i se va monta o perdea de apa pe unul din pereti, atunci va aparea si avizul ISU. Iar Dinamo- Stiinta va fi deschis publicului. Daca nu, derby-ul se va desfasura cu tribunele goale. Asa cum va fi, probabil, si partida de sâmbata, Stiinta- Rapid, din sala de sport a “Scolii “Constantin Platon”. Cu precizarea ca la “Platon” nu sunt tribune, dar exista bunavointa si intelegere.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ