Pentru al doilea an consecutiv, Stiinta Bacau incheie campionatul Diviziei A1 la volei feminin in afara podiumului. Miercuri seara, studentele au sustinut jocul decisiv al finalei mici, pe terenul celor de la CSM Bucuresti.

Verdictul a fost favorabil bucurestencelor, care s-au impus cu 3-0 (23, 15, 14) si si-au asigurat medaliile de bronz. Confruntarea a fost una fara istoric, oapetele tinând aproape doar in setul inaugural, pe care l-au cedat in final la limita, dupa ce au condus cu 21-19.

In urmatoarele doua acte, proaspata câstigatoare a Cupei Challenge si-a tinut la distanta adversara, fapt confirmat si de diferenta inregistrata pe tabela de marcaj: 25-15, respectiv 25-14. Stiinta incheie, deci, campionatul pe locul 4 si, dupa ce o parte dintre componentele sale vor participa la Nationalele Universitare programate chiar in acest weekend, va intra in vacanta, dar si intr-un proces de remaniere a lotului.

PUBLICITATE

“Mi-as dori sa ne facem o echipa mai puternica, o echipa capabila sa lupte in continuare pentru podium, insa, dupa cum se stie, totul depinde de banii pe care ii vom avea la dispozitie”, a declarat antrenorul Stiintei, Florin Grapa, care a mizat miercuri pe urmatoarea garnitura: Moisa, Rogojinaru, Cazacu, Lupu, Gavrilescu, Baciu, Albu (libero). Au mai jucat: Ciocian, I. Radu, Baltatu, Zarkoca si Filipas.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ