Loredana Filipas este primul transfer al verii pentru Stiinta

Reconstructie: acesta este cuvântul de ordine al detinatoarei Cupei României la volei feminin, Stiinta Bacau. Ramasa cu doar sapte jucatoare din sezonul trecut si beneficiind de o finantare subreda din partea Consiliului Local pe Legea 350/ 2005 (2.000.000 lei), multipla campioana a României isi primeneste lotul.

Primele doua mutari ale verii sunt aducerea Loredanei Filipas si prelungirea contractului ridicatoarei Sabina Moisa. De loc din Baia Mare, Filipas este o junioara de 18 ani (i-a implinit pe 18 martie) si 1.95 m inaltime care evolueaza pe postul de centru si care a jucat pâna in acest an la Dinamo. Totodata, Stiinta a ajuns la un acord si cu o “secunda” de lot national, oficializarea transferului urmând sa aiba loc, cel mai probabil, la inceputul saptamânii viitoare.

“Cautam, discutam, ne zbatem, astfel incât sa punem pe picioare o noua echipa. Vad ca se poarta reconstructia, asa ca ne aliniem si noi, ce sa facem?”, a declarat antrenorul bacauancelor, Florin Grapa, care a reusit sa pastreze la echipa sapte din jucatoarele care au activat aici si in 2014-2015: Denisa Rogojinaru, Ioana Baciu, Tatiana Lupu, Mihaela Albu, Alexandra Badea, Lorena Ciocean si Iulia Matache. Studentele isi vor relua pregatirile saptamâna viitoare, in perspectiva participarii la Campionatele Europene Universitare din Italia cu echipa Universitatii “Vasile Alecsandri” Bacau. Reprezentantele Stiintei la Europenele Universitare sunt Ioana Baciu, Sabina Moisa si Mihaela Albu.

PUBLICITATE

In ceea ce priveste editia 2015-2016 a Diviziei A1, Stiinta va debuta in campionat pe data de 10 octombrie, la Lugoj, primul meci acasa fiind programat o saptamâna mai târziu, contra Unicului Piatra Neamt. Tot in octombrie, echipa lui Grapa isi va incepe si parcursul european din CEV Cup, unde o va avea ca adversara in “saisprezecimi” pe Apollon Prestige Limassol. Daca va trece de gruparea cipriota, Stiinta va intâlni in “optimi” pe invingatoarea dintre Spartak Subotica (Serbia) si Eurosped TVT Almelo (Olanda).

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

  1. DOMNULE FLORI NOI MERGEM PE MANA DV.LA FEL CUM O FACEM DE MAI BINE DE 20 DE ANI.UN SUSTINATOR CARE NE VEDEM LA SALA SI UNEORI LA CIMITIR SA APRINDEM OLUMANARE PENTRU CEI DRAGI CARE NU MAI SUNT ALATURI DE NOI. .FIZIC. SUCCES IAR EU CRED CA ADEVARATII SUPORTERI NU VOR PRASI ACEASTA ECHIPA EMBLEMATICA A BACAULUI.AR FI BINE CA FIRME DIN BACAU SA SUSTINA ECHIPA ECHIPA DECAT UNELE DE FOTBAL DIN ALTE PARTI .INTERESE DIFERITE.

LĂSAȚI UN MESAJ