Monday Night. Sau chiar Monday Fight. Federatia Româna de Volei a facut pasul inapoi. Si a decis ca lupta pentru ocuparea locului 4 in campionatul Diviziei A1 la volei feminin, ultimul care duce in play-off, sa se desfasoare in conditii echitabile.

Astfel, meciurile Dinamo- CSM Târgoviste, Penicilina Iasi- Stiinta Bacau si Unic Piatra Neamt- Medicina Târgu-Mures au fost programate concomitent, luni, 21martie, de la ora 18.00. Initial, FRV decisese ca doar Dinamo- CSM Târgoviste sa aiba loc luni, Penicilina- Stiinta si Unic- Medicina fiind programate sâmbata.

“Nu e corect ca noi sa jucam sâmbata, iar Dinamo tocmai luni. Vom solicita Federatiei sa programeze meciurile in aceeasi zi si de la aceeasi ora”, a rabufnit antrenorul Stiintei, Florin Grapa. Demersul tehnicianului bacauan a fost incununat de succes. FRV a reprogramat nu doar meciul de la Iasi, dintre Penicilina si Stiinta, ci si pe cel de la Piatra Neamt, dintre Unic si Medicina.

PUBLICITATE

Mutarea are logica. Daca Dinamo si Stiinta se bat pentru locul 4, Penicilina si Unic se dueleaza, la distanta, pentru ocuparea pozitiei a opta. Iar Medicina spera intr-un pas gresit al bacauancelor pentru a termina sezonul regulat pe 5. Aflata la trei puncte in spatele lui Dinamo, Stiinta trebuie sa se impuna la Iasi cu 3-0 sau 3-1 si sa spere intr-o infrângere cu acelasi scor al bucurestencelor in fata lui CSM Târgoviste.

“Suntem ca si calificati in 1-4. Ne e de ajuns sa pierdem cu 3-2 cu Târgoviste. Va spun de pe acum ca asta va fi si rezultatul”, s-a impaunat la finalul saptamnii trecute managerul lui Dinamo, Marian Stefan zis “Piticul”. “Eu trag sperante ca echipa din Târgoviste isi va apara cu corectitudine sansele, iar noi ne vom impune la Iasi, intr-un meci care se anunta dificil contra Penicilinei”, a declarat Florin Grapa.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ