Etapa a 20-a a fost una cu surprize in campionatul Diviziei A1 la volei feminin. Dinamo s-a impus cu 3-1 in derby-ul Capitalei, cu CSM Bucuresti, totalizând 42 de puncte si securizându-si locul 4, ultimul care duce in play-off. Medicina Târgu-Mures, in schimb, a fost blocata la Iasi, de Penicilina. Muresencele s-au impus cu greu, cu 3-2, iesind, practic din cursa pentru locul 4.

Invingatoare cu 3-0 (13, 8, 13) pe terenul Rapidului, Stiinta Bacau a ajuns la 36 de puncte si are nevoie de multa sansa pentru a o depasi pe Dinamo in clasament. Practic, pentru a prinde play-off-ul, Stiinta trebuie sa câstige la scor de trei puncte urmatoarele doua jocuri (acasa, cu Dinamo, pe 12 martie si in deplasare, la Iasi, cu Penicilina pe 19 martie), in timp ce Dinamo trebuie sa capoteze nu doar la Bacau, ci si acasa, in ultima etapa, in fata CSM-ului Târgoviste.

“E greu, dar ne batem pâna la capat. Inainte de toate, trebuie sa câstigam cu 3-0 sau 3-1 derby-ul cu Dinamo”, a declarat antrenorul Stiintei, Florin Grapa, care a folosit urmatoarea formula de echipa contra Rapidului: Moisa, Rogojinaru, Cazacu, Zarkova, Lupu, Baltatu, Albu-libero. Au mai jucat: Ciocoian, I. Radu, Filipas, Manu- libero.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ