Echipa bacauana a administrat prima infringere liderei, CSM Tirgoviste: 3-1 (25-22, 23-25, 25-16, 25-23)

Voleibalistele bacauane cresc de la un meci la altul. Si arata ca in acest sezon pot bate pe oricine. Incepind cu (ex) lidera, CSM Tirgoviste, pe care au invins-o miercuri seara, in etapa a cincea a Diviziei A1 cu 3-1 la capatul unui meci electrizant.

Meci electrizant, atmosfera pe masura creata de fantastica galerie bacauana care si-a incurajat favoritele in permanenta. Chiar si in momentele in care oaspetele au venit peste, asa cum s-a intimplat in primul set, in care, de la 21-13 pentru Stiinta s-a ajuns la un neverosimil 22-21.

PUBLICITATE

Doua puncte realizate de Cristina Cazacu si un atac in aut a ex-bacauancei Sobo au facut ca studentele sa se impuna cu 25-22. Tirgoviste a restabilit egalitatea la general dupa un set doi nebun de-a binelea: de la 0-5 si 1-6 la 10-9, de la 16-11 la 17-16 si de la 20-16 la 20-21.

In final a fost 25-23 pentru Derisilo si compania si se parea ca lidera se va impune si pe terenul Bacaului. Numai ca serviciul precis al gazdelor, dublat de o defensiva foarte bine organizata si determinata au permis Stiintei sa revina la cirma: in joc si pe tabela.

Cu “secundele” Irina Radu si Cristina Cazacu in zi fasta si cu “universalul” Perovic gata oricind sa puncteze decisiv, Stiinta si-a adjudecat al doilea set cu 25-16. In actul al patrulea, echipa antrenata de Florin Grapa a dus o permanenta cursa de urmarire a adversarei.

De la 17-17, Stiinta s-a desprins la 21-19, insa emotiile au continuat, in masura in care oaspetele au punctat de trei ori la rind, intorcind rezultatul la 22-23. Stiinta a dovedit insa ca este cu adevarat echipa mare si a reusit, la rindul sau, trei puncte consecutive, cistigind setul la 23 si meciul la scor de trei puncte. Grande, grande Stiinta!

“Cred ca am servit mai bine ca adversarele, care au gresit mai mult in atac”, a dezvaluit Florin Grapa reteta succesului. Luni, de la ora 18.00 (Digi), in epilogul rundei a sasea, Stiinta va evolua la Bucuresti, contra CSM-ului din localitate, care a cedat surprinzator miercuri, cu 0-3 la Iasi, in fata Penicilinei.

Stiinta: Zburova (Miclea), I. Radu (Rogojinaru), Cazacu, Zarkova, Fales (Otasevic), Perovic, Manu- libero (Albu -libero).

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

2 COMENTARII

  1. Chiar daca nu pot participa la meciurile Stiintei ,ramin un suporter inflacarat .Felicit FETELE SI PE DOMNUL PROFESOR-ANTRENOR FLORIN GRAPA ! Multe victorii ! Profesor Onofrei Ion ,Frumuselu – Glavanesti

LĂSAȚI UN MESAJ