Cu o zi inainte de super-meciul cu Volei Alba Blaj (miercuri, ora 17.00, Sala Sporturilor), din etapa a a 19-a a Diviziei A1, antrenorul Stiintei, Florin Grapa e transant:

“Vreau sa luam puncte. Cel putin doua. Stiu ca vom avea parte de un meci greu: intâlnim campioana si lidera neinvinsa a campionatului, dar eu cred ca putem obtine un rezultat bun, mai ales ca venim si dupa victoria de la Târgoviste. Imi doresc puncte, nu laude. Nu ma incalzeste cu nimic un joc bun, dublat insa de o infrângere”.

Grapa a spus ca se teme in special de Adina Salaoru si de Jovana Vesovic: “Blajul are echipa foarte buna, dar cele doua ies in evidenta. Sper ca block-ul nostru sa functioneze la fel de bine ca la Târgoviste, unde am facut 20 de puncte la blocaj”. Cu patru etape inainte de finalul sezonului regulat, Stiinta se afla la sase puncte de locul 4 (ultimul de play-off), ocupat de Dinamo, care mâine va evolua pe terenul Medicinei.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ