Argentinianca Lucia Gaido este prima straniera care si-a prelungit contracul cu detinatoarea titlului la volei feminin, Stiinta Bacau.

Prima si, din câte se pare, si ultima. Celalalt libero al campioanei, sârboaica Marina Vujovic a semnat deja cu CSM Bucuresti, in timp ce Kim Staelens, Mimi Sosa, Monika Potokar si Katya Zakreuskaya au sanse nule de a continua la Stiinta.

“Ducem tratative cu mai multe jucatoare din strainatate. Din nefericire, suntem conditionati de noul regulament al Federatiei: prezenta a doar trei straniere in echipa de baza, dintre care una trebuie sa acopere rolul de libero”, a declarat antrenorul Stiintei, Florin Grapa, care are in vizor o ridicatoare si doua tragatoare secunde, toate de peste granita.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ