Mansa retur a semifinalei dintre Stiinta Bacau si Volei Alba Blaj, care are ca miza un loc in finala Diviziei A1 la volei feminin incepe de la 0-2. Adica de la rezultatul stabilit in tur, la Blaj, acolo unde gazdele s-au impus cu 3-0 si 3-1.

Pentru a ajunge din nou in finala, campioanei ii mai trebuie o singura victorie. Si are- teoretic- trei meciuri la dispozitie. Primul este programat sâmbata, de la ora 17.00, in Sala Sporturilor din Bacau. Daca Blajul câstiga din nou, semifinala e transata. Daca, dimpotriva, Stiinta isi va valorifica avantajul terenului propriu, atunci cele doua echipe se vor regasi de o parte si de alta a fileului si duminica, tot in Bacau si tot de la ora 17.00.

In cazul unei noi victorii bacauane, accesul in finala va fi transat in “decisivul” de miercuri, 6 aprilie, de la Blaj. “Sincer, avem sanse mici, dar ne vom bate pentru ele. Sper ca si publicul sa ne dea o mâna de ajutor sâmbata si, de ce nu, duminica. Din pacate, acum, greutatea apasa pe umerii nostri. La Blaj am jucat fara presiune”, a declarat antrenorul Stiintei, Florin Grapa.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ