CSM Bucuresti – Stiinta Bacau (vineri, ora 19.15, Digisport)

Sunt singurele neinvinse. Si singurele cu maximum de puncte in clasament dupa primele patru etape ale campionatului. CSM Bucuresti si Stiinta isi disputa vineri suprematia in clasamentul Diviziei A1. Pentru bacauance, meciul din Capitala constituie si o ultima repetitie inaintea primului joc din grupele Ligii campionilor, programat joia viitoare, acasa, contra lui Fenerbahce Istanbul.

“Imi doresc sa câstigam la Bucuresti, cu CSM-ul, indiferent de scor, astfel incât sa ne pastram invincibilitatea in campionat si pentru a avea un moral bun in perspectiva meciului de debut din Liga Campionilor”, a declarat antrenorul Stiintei, Florin Grapa, care a deplasat la Bucuresti efectivul complet.

PUBLICITATE

Programul complet al etapei a cincea: Dinamo Bucuresti – Alba Blaj, CSM Lugoj – Penicilina Iasi, CSM Bucuresti – Stiinta Bacau, CSM Satu Mare – SCM U Craiova, Unic Piatra Neamt – U Cluj, CSM Târgoviste – Medicina Târgu-Mures.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ