Stiinta Bacau – CSM Târgoviste (azi, ora 19.00, Sala Sporturilor)

Voleibalistele Stiintei Bacau ataca o noua finala de campionat. A câta e, nici nu mai stim; le-am pierdut numarul. Cert este ca nu vrem sa intrerupem sirul! Pentru a se califica in finala campionatului Diviziei A1, echipa lui Florin Grapa trebuie sa câstige meciul din aceasta seara, de pe teren propriu, cu CSM Târgoviste.

Este cel de-al cincilea meci al semifinalei dintre Stiinta si CSM Târgoviste, cel decisiv, care va rupe echilibrul ce domneste dupa primele patru confruntari. Studentele au riscat serios week-end-ul trecut, la Târgoviste, acolo unde au pierdut jocul de sâmbata si l-au câstigat, la mare lupta, pe cel de duminica, in care gazdele au avut 1-0 la seturi si au egalat la 25 in partialul secund. “Acum, jucând acasa, pornim cu o sansa in plus.

Mingea este la noi si imi doresc sa o jucam bine”, a declarat Florin Grapa, care spera ca Sala Sporturilor sa fie conectata la importanta “decisivului” din aceasta seara: “Echipa noastra are publicul ei, cifrat cam la 500 de spectatori. Tot ce este peste acest numar, e un bonus. Sper ca la meciul cu Târgoviste, bonusul sa fie unul impresionant si, totodata, sa incline balanta in favoarea noastra.

Probabil ca si cei de la Târgoviste vor veni cu galerie, insa eu am convingerea ca in sala se vor auzi mai ales suporterii nostri”. Tehnicianul bacauan stie ce are in plus Stiinta fata de CSM Târgoviste, in afara propriului public: “Banca noastra de rezerve este peste a lor, iar intr-un meci de o asemenea importanta, asta conteaza mult”.

La Stiinta, Sabina Moisa, accidentata in meciul al patrulea al semifinalei, este incerta, iar daca ridicatoarea titulara nu va fi recuperata pâna la ora jocului de azi, ea va ceda locul Olenei Novgorodchenko. Indiferent cine va juca, insa, pe postul de coordonator, asteptam sa o duca pe Stiinta in finala. Fiindca acolo e locul nostru!


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

5 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ