Stiinta Bacau- Medicina Târgu-Mures 3-0 (14, 13, 20)

Stiinta 2016-2017 arata bine. Arata bine chiar si atunci când nu…arata cine stie ce. Dincolo de jocul de cuvinte, ramâne jocul bun al studentelor in victoria de sâmbata, cu 3-0 (14, 13, 20) contra Medicinei Târgu-Mures, in etapa a treia a Diviziei A1.

Desi nu a apasat pedala pâna la fund, echipa antrenata de Florin Grapa s-a impus relativ facil, in trei seturi, impotriva unui adversar cu pretentii. Asa cum s-a vazut si in intermediara cu Dinamo, Stiinta poate conta pe solutii multiple pe toate posturile.

Un singur exemplu: ajunsa in postura de rezerva, Denisa Rogojinaru a intrat pe teren in setul intâi, la scorul de 12-11 (dupa ce Stiinta avusese 11-5) si s-a dovedit, in final, principala realizatoare a gazdelor.

De altfel, actul de debut, care consemna inaintea celui de-al doilea time-out tehnic scorul de 15-14 a fost arhivat de studente cu 25-14 pe serviciul de cursa lunga al lui Rogojinaru.

In partialul secund, Medicina a revenit de la 4-6 la 7-6, dupa care a urmat, insa, o alta serie fasta a Stiintei, de data aceasta pe serviciul Cristinei Cazacu, ce a dus scorul la 15-7 pentru bacauance. Pâna la finalul setului, incheiat cu 25-13, a existat doar Stiinta, inclusiv la punctele oaspetelor, venite fie ca urmare a unor atingeri de fileu, fie ca urmare a unor servicii executate gresit de Fales, Zburova si Otasevic.

Setul al treilea a fost si cel mai echilibrat, Medicina conducând cu 4-0 si 8-4. Cursa de urmarire declansata de bacauance s-a materializat cu o desprindere definitiva dupa 17-17, Zburova si compania adjudecându-si actul la cea mai mica diferenta a serii: 25-20. Pentru bacauance urmeaza o deplasare la Galati, deplasare care trebuie marcata cu obtinerea altor trei puncte.

Stiinta Bacau: Zburova (2 puncte), I. Radu (5), Cazacu (3), Zarkova (2), Fales (6), Baltatu (7), Manu- libero. Au mai evoluat: Rogojinaru (16), Perovic (9), Otasevic (2), Albu- libero.

Medicina Târgu-Mures: Pukarevic, Iancu, Buterez, Rusu, Varga, Klaric, Molnar- libero. Au mai jucat: Petra, Dobriceanu, Teianu, Rancz-libero.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ