Dupa primele doua meciuri ale semifinalei dintre Volei Alba Blaj si Stiinta Bacau din cadrul play-off-ului Diviziei A1 la volei feminin, ardelencele conduc cu 2-0 la general.

Dupa ce sâmbata a câstigat cu 3-0 (19, 23, 21), campioana si-a adjudecat si meciul de duminica seara, cu scorul de 3-1.

Gazdele au luat primul set la 20, studentele au restabilit egalitatea dupa ce s-au impus cu 26-24 in actul secund, dupa care Blajul a revenit la timona, impunându-se cu 28-26 si cu 25-22.

PUBLICITATE

Sâmbata, 2 aprilie, de la ora 17.00, este programat meciul al treilea, care va avea loc in Bacau. Daca va câstiga din nou, Alba Blaj isi va asigura calificarea in finala campionatului.

Altfel, semifinala va continua cu meciul patru, programat duminica, tot in Bacau. Calificarea in finala se decide dupa sistemul “trei victorii in cinci meciuri”.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ