Stiinta a castigat derby-ul cu Dinamo din penultima etapa din sezonul regulat si pastreaza sanse de accedere in play-offul Diviziei A 1 la volei feminin.

Cu exceptia sedului doi, pierdut la 17 pe fundasul unei evolutii oscilante, echipa bacauana a dominat intalnirea de sambata seara, avand in serviciu si in blocaj principalele atuuri.

Etapa viitoare a sezonului o va gasi pe Stiinta la Iasi contra Penicilinei, in timp ce Dinamo va juca acasa cu vicelidera CSM Targoviste.

PUBLICITATE

Antrenorul Stiintei, Florin Grapa, si-a manifestat temerile referitoare la incorectitudinea finalului de sezonin conditiile in care Federatia a programat meciul Dinamo – CSM Targoviste luni, 21 martie, de la ora 18, adica la doua zile dupa partida Stiintei.

“Vom solicita Federatiei sa jucam si noi tot luni”, a declarat Grapa.

“Va zbateti de pomana, noua ne trebuie un singur punct contra lui Targoviste pe care va asigur ca-l vom lua, va spun de pe acum ca vom pierde cu 3-2, rezultat care ne asigura intrarea in play-off:, a spus sambata seara coordonatorul lui Dinamo, marian Stefan, zis Piticu.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ