SCM U Craiova- Stiinta Bacau 3-1 (19, 22, -22, 20)

Surpriza- surprizelor! Una cât se poate de neplacuta pentru Stiinta Bacau, care a fost invinsa sâmbata, in deplasare, de modesta SCM U Craiova, cu 3-1 ((19, 22, -22, 20), in etapa a treia a Diviziei A1 la volei feminin.

“Am jucat execrabil, asta e adevarul. Nu aveam voie sa pierdem un astfel de meci”, a declarat antrenorul bacauancelor, Florin Grapa, care a adaugat: “Infrângerea asta trebuie sa o scoatem undeva, dar sa vedem unde. La Blaj, la CSM Bucuresti, la Târgoviste..”.

PUBLICITATE

Pâna când isi vor scoate pârleala pentru esecul din Banie, studentele trebuie sa-si adune fortele pentru cele doua meciuri de acasa de saptamâna aceasta. Miercuri, de la ora 17.00, Stiinta o va intâlni pe Apollon Limassol, in prima mansa a “saisprezecimilor” Cupei CEV, pentru ca sâmbata sa primeasca vizita Medicinei, in runda a patra a campionatului.

Fara Ioana Baciu, in continuare accidentata, bacauancele au evoluat la Craiova in formula: Moisa, Rogojinaru, Cazacu, Lupu, Gavrilescu, Baltatu, Albu (libero).

Au mai jucat: Ciocian, I. Radu, Filipas, Badea. Celelalte rezultate: Dinamo Bucuresti- U Cluj 3-1, Unic Piatra Neamt – CSM Târgoviste 2-3, Medicina Târgu-Mures- CSM Bucuresti 0-3, CSM Lugoj- Alba Blaj 0-3. Meciul Penicilina Iasi- Rapid Bucuresti are loc azi.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ