Stiinta Bacau- Alba Blaj 2-3 (-19, -16, 15, 21, -10)

Voleibalistele Stiintei Bacau au iesit din lupta pentru aur. Invinse in ambele meciuri sustinute in deplasare, contra campioanei Volei Alba Blaj, bacauancele au cedat si partida de sâmbata, de acasa, cu scorul de 3-2. Desi au revenit de la 0-2, egalând situatia la seturi, studentele au cedat in tie-break cu 10-15, la capatul unui joc foarte spectaculos.

“Am fost aproape de a prelungi aceasta faza a play-off-ului, insa n-a fost sa fie. Personal, cred ca meritam sa câstigam macar un meci”, a declarat antrenorul Stiintei, Florin Grapa, care a utilizat formula de echipa: Moisa, Rogojinaru, Cazacu, Lupu, Gavrilescu, I. Radu, Albu (libero).

PUBLICITATE

Au mai jucat: Baciu, Baltatu, Zarkova si Manu. In disputa pentru locurile 3-4, Stiinta urmeaza sa intâlneasca invinsa dintre CSM Bucuresti si CSM Târgoviste. Dupa primele doua jocuri, CSM Bucuresti si CSM Târgoviste se afla la egalitate, 1-1, returul fiind programat pe 14 si 15 aprilie, in Capitala.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ