Medicina Târgu-Mures – Stiinta Bacau (miercuri, orele 18.00/ in tur 3-0)

Pâna la urma, merg cu titularele. Si fara rezerve. Rezerve in sens de retineri. Chiar daca porneste cu sansa a doua sau chiar a treia in mansa retur a “sferturilor” Cupei României, Stiinta Bacau se va bate pentru ea. Studentele vor avea in fata azi, la Târgu-Mures, o echipa, Medicina, care s-a impus cu 3-0 in tur, la Bacau, dar care si-a compromis sansele in campionat, dupa ce a câstigat sâmbata trecuta doar cu 3-2 la Iasi, contra Penicilinei.

Spre deosebire de Medicina, Stiinta are mai multe sanse de a ajunge in play-off-ul Diviziei A1 decât de a accede in Final Four Cupei. “Practic, pentru a ajunge la turneul final al Cupei trebuie sa câstigam la Târgu-Mures cu 3-0 sau 3-1 si apoi sa ne adjudecam si setul de aur. Greu, foarte greu. Dar nu imposibil. Pentru asta am renuntat la varianta de a ne prezenta cu rezervele la Târgu-Mures si vom alinia cea mai buna echipa, chiar daca sâmbata, de la ora 17.00, ne asteapta derby-ul din campionat cu Dinamo”, a afirmat antrenorul Stiintei, Florin Grapa, care a precizat ca principala arma a echipei sale in jocul cu Medicina ar trebui sa fie blocajul. Tehnicianul studentelor s-a declarat nemultumit de ora la care a fost programat returul de azi, de la Târgu-Mures: 18.00. “Am solicitat celor de la Medicina sa jucam mai devreme pentru a ne intoarce in timp util la Bacau. N-au fost de acord. Asta e”, a spus Grapa.

PUBLICITATE

Pe lânga duelul dintre Medicina si Stiinta, azi este programat si returul Dinamo- CSM Târgoviste. In tur, Târgoviste s-a impus cu 3-0. Celelalte doua “sferturi” si-au desemnat deja calificatele: CSM Bucuresti (3-0, 3-0 cu U Cluj) si Alba Blaj (3-0, 3-0 cu CSM Lugoj).

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

2 COMENTARII

  1. Domnule Grapa , probabil cei de la Targu Mures isi respecta spectatorii permitandule sa ajunga la sala dupa ce ies de la munca. La noi programam meciuri la 14.00, pentru bioritm chipurile.

LĂSAȚI UN MESAJ