Voleibalistele Stiintei Bacau s-au calificat in semifinalele Cupei României, care se vor desfasura anul viitor. Luni si marti, in sferturile de finala ale competitiei, studentele au trecut de Penicilina Iasi cu un dublu 3-0 pe teren propriu.

Dupa succesul de luni, Stiinta s-a impus si marti in trei seturi (25-14, 25-17, 25-18) intr-un joc in care antrenorul bacauan Florin Grapa a rulat intreg lotul, inclusiv pe Matache si Filipas. In semifinalele programate pe 18 ianuarie si 1 februarie, Stiinta va avea parte de o misiune mult mai dificila, contra celor de la CSM Târgoviste.

Merita amintit, insa, ca, recent, bacauancele au trecut de Târgoviste in campionat, detronând-o din postura de lidera a Diviziei A1. Sâmbata, 26 noiembrie, de la ora 16.00, Stiinta va primi vizita Lugojului, in etapa a noua a Diviziei A1.

PUBLICITATE

Dupa opt runde, studentele ocupa pozitia a cincea, in timp ce Lugojul se afla pe locul 8.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ