Stiinta Bacau- Medicina Târgu-Mures 0-3 (-21, -19, -16)

“E cel mai slab meci facut de noi acasa sezonul acesta. Am jucat lamentabil”. Cuvintele lui Florin Grapa tin loc de cronica. Avem de adaugat doar scorul: Stiinta- Medicina Târgu-Mures 0-3.

Semnele de exclamare le puneti dumneavoastra. Câte doriti! La zece zile dupa ce s-a impiedicat in campionat la Târgu-Mures, unde a pierdut cu 3-2 desi condusese cu 2-0, echipa bacauana a cazut in nas si pe teren propriu. Rau de tot! De data aceasta, in Cupa României, al carei trofeu il detine. Il detine inca, am vrut sa spunem.

PUBLICITATE

Invinse in trei seturi in prima mansa a “sferturilor”, studentele se pregatesc sa spuna “pa” competitiei surprizelor. La drept vorbind, insa, esecul de aseara nu a fost chiar o supriza. Bacauancele au fost jalnice la preluarea din serviciu. Inexistente in aparare si absente la blocaj. Si, din nou, lamentabile la constructie, acolo unde Moisa si Ciocian luate laolalta nu fac cât jumatate din coordonatoarea oaspetelor, Ivana Zburova.

“Pe Zburova am vrut sa o aduc la Bacau inca de acum opt ani, dar nu s-a putut”, a oftat dupa meci Grapa. Cu Zburova la regie, cu o defensiva-beton si cu un atac necrutator, Medicina a trecut peste tot si toate. Inclusiv peste propriile greseli de serviciu din primul set adjudecat la 21. A fost cea mai mica diferenta a jocului, in ciuda faptului ca in partialul secund, pierdut la 19, Stiinta a tinut aproape pâna la 15 egal. N-a fost loc insa de o revenire, asa ca Medicina a pus punct jocului in actul trei, pe care l-a câstigat cu 25-16.

Returul e programat pe 9 martie, la Târgu-Mures, acolo unde Stiinta ar trebui sa câstige macar cu 3-1 pentru ca accederea in semifinale sa se decida in setul de aur.

La cum stau treburile, insa, nu-i loc de calcule, ci doar de dureri. Iar Medicina, departe de a le vindeca, le inteteste! Stiinta: Moisa (Ciocian), Rogojinaru, Cazacu (I. Radu), Lupu (Aarkova), Gavrilescu, Baciu (Baltatu), Manu- libero (Albu- libero). Medicina: Zburova (Varga), Perovic, O. Medic, R. Iancu (Petra), Kecman (Franchin), S. Medic, Ispas- libero.

[wonderplugin_gallery id=”438″]


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

2 COMENTARII

  1. Echipa asta trebuie reconstruita. Sa fie puse pe liber Moisa, Baciu, Cazacu si Rogojinaru si sa fie aduse jucatoare adevarate, de clasa care sa dea totul pe teren . Nu stiu ce solutii se pot gasi in tara, probabil ca tot din strainatate ar trebui aduse. Medicina, cu o echipa de straniere ne-a surclasat. Acum sa vedem daca vor fi bani pt asa ceva. Daca nu vor fi oricum trebuie schimbata echipa. Sa se mearga pe jucatoare tinere de perspectiva. In caz contrar vom ramine si fara volei asa cum am ramas fara fotbal si handbal

  2. Domn profesor, a avut jucatoare romance de valoare crescute de el, si pe care le-a lasat sa plece mult prea usor!!! A adus in schimb mercenare – nu e cazul sa dam exemple ca se stiu- pe care nu le intereseaza decat banul! Nu mai are atmosfera de altadata si nici jucatoare care sa puna si suflet in echipa!! Atentie domn profesor!!! Aduce-ti inapoi jucatoarele romance cu caracter!!!

LĂSAȚI UN MESAJ