In “sferturile” competitiei europene, Stiinta va da peste detinatoarea trofeului

Di-na-mo Kras-no-dar! Viitoarea adversara a Stiintei Bacau in “sferturile” Cupei CEV suna ca un compresor. Si chiar este unul! Sezonul trecut, echipa din Krasnodar si-a “asfaltat” toate adversarele din CEV, cucerind trofeul dupa o finala câstigata cu Atom Sopot.

Anul acesta, rusoaicele sunt din nou puse pe fapte mari. Mai ales ca afiseaza o super-echipa, in frunte cu “secunda” Tatiana Kosheleva, care stie cum este sa câstigi nu doar Cupa CEV, ci si Campionatul Mondial si pe cel European. La Europenele din 2013, Kosheleva a fost desemnata jucatoarea turneului, ea aducându-si o contributie decisiva si la succesul Rusiei din acest an, la editia desfasurata in Belgia si Olanda.

PUBLICITATE

“Intr-adevar, vom intâlni o echipa foarte buna, dar asta nu inseamna ca suntem gata eliminati”, a prefatat antrenorul Stiintei, Florin Grapa, dubla confruntare din ianuarie, cu Dinamo Krasnodar. “Chiar daca suna ca un paradox, faptul ca jucam primul meci acasa poate fi un avantaj. Sansele de victorie in meciul tur sunt 50-50.

Daca vom invinge, insa, presiunea se muta in retur pe echipa din Krasnodar”, a adaugat Florin Grapa, care isi va tine echipa in priza pâna pe 23 decembrie. Pe 24 si pe 25 decembrie, studentele vor avea liber, urmând sa-si continue pregatirile in perioada 26-30 decembrie. Va urma o noua pauza cu prilejul Revelionului, primul antrenament din 2016 fiind programat pe 2 ianuarie. Cu gândul, evident, la echipa-compresor, Dinamo Krasnodar.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ